Må bra

Personlig Tränare

Din guide till hur du väljer rätt PT


Enkla må bra tips!

  • Använd trappor istället för hiss.


  • Gå kortare sträckor där du normalt använder bilen.


  • Utmana dig själv med små delmål.Träna med olika koster.


Mer eller mindre alla koster och dieter fungerar tillsammans träning dock bör vissa anpassningar göras. För att du ska må bra på bästa sätt är det viktigt att berätta för din PT om du föredrar en viss typ av diet eller om du är vegetarian eller liknande. På så vis anpassar tränaren både balansen i din valda kost och ser till att du mår så bra som möjligt med de metoderna du gillar.


Vissa dieter kräver ett högre intag av vissa ämnen för att man inte ska bli trött och utsliten och välj alltid en personlig tränare som är utbildad dietist eller har utbildning inom näringslära för bästa välmående.

Detta missas tyvärr många gånger i branschen!

Positiv träning.


Att träna tillsammans med en personlig tränare är så mycket mer än att träna med någon som står och skriker att du ska göra djupare armhävningar eller springa snabbare på löpbandet! En personlig tränare ser alltid till att anpassa träningen för just dig och dina rutiner och en personlig tränare är expert på att ta fram exakt rätt metoder för dig och din vardag. Målet är oftast att man vill må bättre och inte att bygga muskler.

Många kontaktar en  PT bara för att få ett personligt kostschema  och bara en sån sak kan skapa underverk.


Bäst effekt och minst tröskel att överstiga är när en PT tar fram träningsschema och ett personligt kostschema. Med denna metoden tar tränaren fram utifrån dig  och din kropp de bästa övningarna och  ett kostschema som passar din livsstil och träning. För att du ska må bra så krävs det en hel del från din PT och mindre från dig där  tränaren tar fram  övningar som du kan göra på jobbet, efter jobb, när du handlar eller borstar tänderna.


- Kom ihåg! Allt räknas!

Träning och att må bra!


Att må bra  vill nog alla   och vi har alla olika mål och  vi mår alla bra av olika saker. En sak som är säker är att mår man bra blir livet enklare och mycket roligare.  Att träna när man känner sig lite nere eller att man tycker allt är lite trist är en metod där man släpper fokus på de vardagliga sakerna och  man hittar en  trivsam rytm i kroppen som man kanske inte är van vid.  Ett avbrott från det vanliga helt enkelt.

Där är många bonusar som man får i samband med träning  och ganska snabbt upptäcker man hur ens kropp och hjärna  ställer om sig.

Flertalet studier visar att man mår bra av att aktivera sig och även i skolan har vi numera obligatorisk gymnastik/ idrott på schemat   pga av att det påverkar en i positiv riktning med bättre studieresultat och piggare barn.

I flertalet länder är detta även obligatoriskt på företagen men vi är inte riktigt där än.  Istället erbjuds vi såkallad friskvård som är ett skattereducerat  sätt att få friskare och piggare   medmänniskor.


Må bättre med enkla medel!

Där är mycket som spelar in för att man ska nå ett bättre välbefinnande och med några små enkla och fungerande metoder så kommer man ganska snabbt in rutiner och enkla övningar som tar en på rätt spår.


Många tror att träning betyder långa pass på gymmet där timmar behöver avverkas och annat blir lidande i sitt liv men så är inte fallet utan det enklaste i början är att byta ut små saker som du gör dagligen mot andra som stärker din kropp och ditt sinne.


First Class Personal Training Malmö

- just nu rankad bäst PT i Malmö*


Phone: +46733707023

E-mail: info@firstclasspt.se

Web: www.firstclasspt.se

Copyright 2020 © All Rights Reserved